3FM Serious Request 2013 vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Een serieuze aangelegenheid die wij als bluesliefhebbers niet aan ons voorbij kunnen laten gaan. Door heel Nederland wordt er op creatieve wijze actie gevoerd en steun betuigd aan het initiatief waarmee 3FM jaarlijks miljoenen weet binnen te halen voor het Rode Kruis.

Ook de Nederlandse bluesscene bestaat uit serieuze mannen en vrouwen die graag hun steentje willen bijdragen aan bovenstaand initiatief. Onder de naam Serious Blues willen enkele van deze bluesliefhebbers in samenwerking met de organisatie van Estrado Harderwijk een benefiet dag organiseren waarbij de volledige inkomsten van deze dag ten goede komen aan de Serious Request actie van 3FM, dus aan het Rode Kruis.

Dit evenement zal plaatsvinden in Estrado Harderwijk, waarbij 9 Nederlandse topbands acte de presénce gaan geven. Evenals 3FM zal Serious Blues ook een veiling via internet starten waarbij u op mooie bluesgerelateerde items kunt bieden, allemaal voor het goede doel.

Aan mij de eer om mee toe doen met Mr. Boogie Woogie ft. Boogie & Blues Night!